معاون فناوری وزیرعلوم اعلام کرد: برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی

به گزارش نیوزتل، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم اظهار داشت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم برنامه داریم تا میزان نفوذ فناوری را در صنایع سنتی افزایش دهیم و ۱۰ پارک علم و فناوری برای انجام این مأموریت انتخاب شدند.

به گزارش نیوزتل به نقل از وزارت علوم، سجاد محمد علی نژاد امروز در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت ها عمدتا توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می شوند.
محمد علی نژاد، ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری را کلیدی ترین رکن در ایجاد رشد پایداری اقتصادی دانست و اظهار داشت: ازاین رو بطور قطع ورود کسب و کارهای دانش بنیان باعث خواهد شد تا ارزش افزوده جدیدی به زنجیره تأمین کشور اضافه شود.
وی اعلام نمود: تابحال ۵۶ پارک فناوری در کشور به راه افتاده است که در این موسسات تعداد ۲۵۰۰ شرکت فناور مستقر است و ۲۵۰۰ از این شرکت ها دانش بنیان هستند و وظیفه اصلی آنها توسعه فناوری است.
معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم افزود: سال جاری برنامه هایی را در حوزه توسعه و رشد اقتصاد دانش بنیان اتخاذ نموده ایم که یکی از آنها انتخاب بعضی از پارک های فناوری بعنوان متولی توسعه زنجیره ارزش تأمین راهبردی در حوزه های مشخص برپایه آمایش سرزمین است.
وی تصریح کرد: با فعال شدن شرکتهای دانش بنیان در زنجیره تأمین محصولات و خدمات در استانها، جریان اقتصادی رونق خواهد گرفت و شرکتهای جدیدی هم ایجاد خواهد شد.
محمدعلی نژاد تصریح کرد: همینطور رسوخ فناوری به صنایع سنتی از دیگر اقدامات در دستور کار ما است که در این خصوص ۱۰ پارک علم و فناوری مامور این کار شده اند تا بازدهی بیشتر این صنایع و رشد دانش بنیان آنها را رقم بزنند.
وی ضمن اشاره به برگزاری هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: این رویداد گامی در جهت توسعه و تقویت کسب وکارهای دانش بنیان است.
اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می گردد.

منبع: