به گزارش نیوزتل، رییس انجمن ترویج علم ایران اظهار داشت: اگر خواهان رسیدن به مرزهای دانش هستیم، باید از پایه ترین سطوح آموزشی تا عالی ترین سطوح تصمیم گیری ترویج علم را در اولویت قرار دهیم.

به گزارش نیوزتل به نقل از مهر، دکتر اکرم قدیمی در بیست و پنجمین سالگرد تاسیس انجمن ترویج علم ایران که در باغ نگارستان برگزار گردید، اظهار داشت: ۲۵ سال فعالیت انجمن ترویج علم، تنها یک عدد نیست؛ بلکه روایت ریشه دار اندیشه ورزان دلسوزی است که دل در گرو آگاهی نهاده اند. امروز در بیست و پنجمین سالگرد تاسیس انجمن انجمن ترویج میدان گرد آمده ایم تا ربع قرن کوشش و هم افزایی علمی را پاس بداریم و گام هایی روشن تر برای فردا برداریم.
وی اظهار داشت: این تنها جشن تولد یک نهاد نیست بلکه گرامی داشت ربع قرن، تلاش، گ امید، پایداری و کوشش برای دانایی محوری در جامعه است. ۲۵ سال پیش جمعی از دغدغه مندان و عاشقان علم و دانش همچون سرکار خانم زنده یاد توران میرهادی و زنده یاد آقای علاقه مندان و یکی از افرادی که واقعا نقش محوری داشتند و در گرد هم آوردن جناب آقای میرزایی که هم موسس جایزه و هم موسس انجمن هستند
رئیس انجمن ترویج علم ایران ضمن گرامیداشت نام و یاد بنیان گذاران این انجمن اظهار داشت: آنان نه فقط بنیانگذاران بلکه چراغداران این مسیر بودند. آرزوی آنان برج سازی و سرمایه اندوزی نبود بلکه افروختن چراغی بود که مسیر آگاهی را روشن کند و علم را در دسترس همگان قرار دهد. موفقیت انجمن را نه در اعداد و آمار بلکه در زنده نگه داشتن همان چراغ کوچک معنا کرده ایم.
وی اضافه کرد: اگر علم دل جامعه گسترده شود، می تواند روشنایی اش را خانه به خانه در سراسر ایران پراکنده کند.
قدیمی با اشاره به کارهای انجمن ترویج علم اظهار داشت: برگزاری ۲۵ دوره جایزه ترویج علم، ۱۳ هفته پژوهش، برگزاری ده ها همایش و کارگاه و نشست های ملی و بین المللی، ترجمه و انتشار رایگان کتاب های علمی درگاه انجمن، برگزاری ارتباط با نهادهای مدنی و ایجاد کارگروه های علمی، گرامی داشت چهره های برجسته و… همچون کارهای این مجموعه بوده است.
وی در مورد اهداف انجمن ترویج علم اظهار داشت: ما هیچ گاه ادعا نکرده ایم که به تمامی اهداف بلند ترویج دست یافته ایم، با صراحت اعتراف می نماییم که هنوز با آن چه باید باشد فاصله داریم؛ اما با افتخار می گوییم نگهبان چراغی بودیم که هنوز روشن است با همراهانی که می دانند آینده این سرزمین را علم رقم خواهد زد.
رئیس انجمن ترویج علم اشاره کرد: با صداقت اعتراف می نماییم که هنوز با آرمان های ترویج علم فاصله داریم. چالش ها و کم توجهی ها بسیارند؛ خصوصاً شاهد نبود نگاه ملی و پایدار به ترویج علم به عنوان یک اولویت ملی هستیم.
وی ضمن تأکید بر اهمیت نیاز به پشتیبانی از علم اظهار داشت: علم نیازمند پشتیبانی و جدی از طرف دولت و نهادهای تصمیم گیر است. اگر خواهان رسیدن به مرزهای دانش هستیم، باید از پایه ترین سطوح آموزشی تا عالی ترین سطوح تصمیم گیری ترویج علم را در اولویت قرار دهیم.
به گفته قدیم؛ ما نیازمند زیست بومی هستیم که علم نه فقط در دانشگاه ها، بلکه در زندگی روزمره، مدارس، رسانه ها و تصمیم گیری های کلان کشور حضور فعال داشته باشد.

منبع: