تا ۲۰ سال آینده؛ گوشت های گیاهی و آزمایشگاهی بازار را تسخیر می کنند

به گزارش نیوزتل گزارشی جدید نشان داده است تا ۲۰ سال آینده ۶۰ درصد گوشت جهان از مواد اولیه گیاهی یا در آزمایشگاه تولید می شود.
به گزارش نیوزتل به نقل از گاردین، تحقیقی جدید نشان داده است گوشتی که در آزمایشگاه و از گیاهان تولید می شود تا ۲۰۴۰ میلادی بخش بزرگی از بازار گوشت جهان را تصاحب می کند. شرکت بین المللی AT Kearney این تحقیق را انجام داده و اعتقاد دارد گوشتی که از مواد جایگزین تأمین می شود تا ۲۰ سال آینده ۶۰ درصد بازار جهانی گوشت را تسخیر می کند. دلیل این امر هم نگرانی های اخلاقی و تأثیرات زیست محیطی صنعت تولید گوشت است. طی سال های اخیر تولید و فروش گوشتی که از مواد گیاهی تهیه شده به شدت رشد کرده است. این در شرایطی است که شرکت های تولید کننده غذاهای گیاهی همچون مؤسسه Beyond Meat، Just Food و Impossible Foodsبیش از یک میلیارد دلار سرمایه دریافت کرده اند. از جانب دیگر شرکت های سنتی تولید کننده گوشت هم در این بازار نوظهور سرمایه گزاری نموده اند. علاوه بر آن شرکت های مختلفی مشغول پرورش گوشت در محیط آزمایشگاهی هستند. طبق اطلاعات گزارش مذکور هرچند هنوز گوشت آزمایشگاهی آماده فروش نیست اما پیشبینی می شود مردم به سرعت جذب بازار این محصولات شوند. البته هم اکنون بی اعتمادی زیادی نسبت به این محصولات وجود دارد. همینطور در سراسر جهان افراد به صورت روز افزونی به مصرف غذاهای گیاهی روی آورده اند و گوشت کمتری مصرف می کنند.